Grow Campus organiseert Food and the City businessevent

Hoe ziet de stad van de toekomst eruit en hoe gaan we om met voedselproductie, water en energie? Deze vraag staat centraal op het Food and the City businessevent van Grow Campus dat plaatsvindt op donderdag 22 november 2018 in het Werkwarenhuis n s’-Hertogenbosch.

Grow Campus organiseert Food and the City businessevent

Nederland kan zich als groenste wereldstad internationaal op de kaart zetten met thema’s als duurzame productie in of vlakbij de stad, circulariteit en nieuwe verbindingen tussen producent en consument.

Programma Food and the City businessevent

Op het Food and the City businessevent inspireren toonaangevende sprekers met nieuwe inzichten en innovatieve concepten. Zo neemt Keynote spreker Jos Hakkennes van Duurzame kost je mee in de wereld van circulaire stadslandbouw, vertelt Peter van Wingerden van de Floating Farm over het begrip ‘Transfarmation’ en vindt er tevens een interactieve paneldiscussie plaats.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie over het programma van het Food and the City businessevent of wil je jezelf alvast aanmelden? Bezoek dan de website van de Grow Campus. Werk je of studeer je bij één van de partnerorganisaties van Grow Campus, is je bedrijf aangesloten bij de bedrijvencommunity van de Grow Campus of heb je per post een persoonlijke uitnodiging ontvangen? Dan mag je gratis deelnemen. Overige deelnemers betalen € 27,50. 

Meer informatie over Grow Campus :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!