Habeon Architecten viert 20-jarig bestaan

  • Bouw
  • Bron: Heembouw

Het architectenbureau van Heembouw, Habeon Architecten, viert deze week haar twintig jarig bestaan. Het bedrijf is in 1996 opgericht vanuit de overtuiging dat een aannemer en een architectenbureau onder één dak klantenefficiency en gemak bieden.

Habeon Architecten viert 20-jarig bestaan

De design en build werkwijze, met één contractpartner voor bouwen en ontwerpen, vertaalt zich in korte communicatielijnen, een haalbaar ontwerp, korte doorlooptijd en een optimale prijs- kwaliteitverhouding.

In de loop van de jaren is Habeon Architecten uitgegroeid tot een volwassen bureau met ruim 25 medewerkers: architecten, teamleiders, ontwerpmanagers en modelleurs. Habeon Architecten heeft een breed scala aan bedrijfspanden, kantoren en woningen ontworpen en – samen met Heembouw – ook daadwerkelijk gerealiseerd.

Virtueel bouwen

Habeon Architecten brengt alle stappen in het ontwerpproces in 3D tot leven voor haar klanten. Als een van de koplopers in BIM worden alle ontwerpen in samenwerking met de leveranciers volledig in BIM uitgewerkt en virtueel gebouwd.

Net als Heembouw richt ook Habeon Architecten zich op drie klantgroepen: bedrijfsruimten, kantoren en wonen. Binnen het architectenbureau wordt met vaste teams gewerkt, die gespecialiseerd zijn in een van de drie klantgroepen. Vanuit specifieke markt- en branchekennis wordt het verschil gemaakt met onderscheidende ontwerpen, die zowel qua originaliteit als functionaliteit volledig bij de klantvraag passen en die innovatief en duurzaam zijn.

BREEAM Outstanding

Habeon Architecten beschikt over een team van BREEAM-experts. Inmiddels zijn er drie ontwerpen van Habeon Architecten die de kwalificatie BREEAM Outstanding hebben gekregen: de DC’s van DB Schenker/Nokia en Tesla in Tilburg, en het DC dat in Son en Breugel voor Rhenus Logistics wordt gebouwd.

Meer informatie over Heembouw Bedrijfsruimten Zuid :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!