HAN publiceert jaarverslag van 2016 in eigentijdse vormgeving

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN)

Het HAN Jaarverslag 2016 is het eerste jaarverslag over de gezamenlijke reis naar 2020. Waartoe heeft het HAN Instellingsplan 2016-2020 gezorgd voor de eerste stappen in vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren?

HAN publiceert jaarverslag van 2016 in eigentijdse vormgeving

Lees daarover meer in het HAN Jaarverslag 2016 die in een nieuwe eigentijdse vormgeving is verschenen. De koers van de HAN is en blijft krachtig in zijn eenvoud:

  • De HAN wil inhoudelijk uitblinken in de driehoek werkveld-onderwijs-onderzoek, met als resultaat uitstekend gekwalificeerde en persoonlijk gevormde afgestudeerden en relevante praktijkinnovaties;
  • De HAN wil uitblinken in de manier waarop zij dat doen; dit moet blijken uit een systematische focus op de inhoud en de professionele verantwoordelijkheid en dat in een inspirerende en open atmosfeer (kwaliteitscultuur of 'professionals governance').

Student staat centraal

Voor een zo objectief mogelijk beeld over het reilen en zeilen van de HAN in 2016, zijn interviews gehouden met studenten, docenten, onderzoekers, opdrachtgevers uit het werkveld en collega’s van andere onderwijsinstellingen. Zij zijn de dragers van de professionele leergemeenschappen die vormgeven aan het onderwijs en onderzoek van de HAN.

Het is een aansprekende manier waarop de HAN laat zien hoe de ambities gestalte worden geven: in vertrouwen samenwerken aan leren en innoveren. De student staat hierin centraal, door het laten zien van de inspirerende en onlosmakelijke verbinding tussen onderwijs, onderzoek en werkveld.

HAN Jaarverslag 2016?

Meer informatie over Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN):

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!