Hans de Boer gastspreker Miljoenennota-ontbijt VNO-NCW Stedendriehoek

  • Regionale ontwikkeling

Op woensdag 19 september organiseert ondernemersvereniging VNO-NCW Stedendriehoek de Miljoenennotabijeenkomst in Apeldoorn. Op deze woensdagochtend na Prinsjesdag schuiven honderd ondernemers aan voor een vroeg ontbijt op Paleis Het Loo.

Hans de Boer gastspreker Miljoenennota-ontbijt VNO-NCW Stedendriehoek

Ze laten zich bijpraten over de financiële en fiscale gevolgen van de Miljoenennota door vaste spreker drs. Wouter Raab, directeur Inspectie der Rijksfinanciën van het Ministerie van Financiën. Gastspreker dit jaar is drs. Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW. Wat is zijn mening over de kans van slagen van de huidige coalitie? En waar dient ondernemend Nederland rekening mee te houden de komende jaren.

Programma

De Miljoenennotabijeenkomst begint om 06.30 uur en eindigt om 09.30 uur. Na het ontvangst en de opening van de balzaal vindt om 07.15 het welkomstwoord plaats waarna er gestart kan worden met ontbijten. Om respectievelijk 07.55 en 08.15 zullen drs. Wouter Raab en drs. Hans de Boer het woord nemen waarna er tot slot om 08.35 ruimte zal zijn voor een interactief gesprek.

Aanmelden

Heeft u interesse in het Miljoenennota-ontbijt dan dient u zich vooraf aan te melden via krosenbrink@vno-ncwmidden.nl. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u terecht bij contactpersoon Christian Lorist via lorist@vno-ncwmidden.nl.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!