Hays organiseert live webinar over diversiteit

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: HAYS

Op donderdag 8 maart organiseert recruitmentbureau Hays uit Tilburg een live webinar rondom het thema diversiteit. De webinar is geïnspireerd op de Internationale Vrouwendag die op dezelfde datum plaatsvindt en wordt gegeven in samenwerking met topvrouw Jet de Ranitz.

Hays organiseert live webinar over diversiteit

In de webinar worden diverse vragen beantwoord. Waarom praten we bijvoorbeeld wél over diversiteit, maar kiezen we nog steeds voor eenheidsworst? Waarom scoren diverse teams beter en hoe zetten succesvolle organisaties deze teams in voor zakelijke doeleinden? En tot slot: wat vraagt diversiteit van werkgever en werknemer en hoe zorgen zij er samen voor dat ieder talent aan bod komt? Tevens komen in de webinar de lessen van een hogeschool als mini-samenleving en de aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt aan bod.

Jet de Ranitz

Topvrouw Jet de Ranitz zal kijkers gedurende de live webinar voorzien  van een aantal persoonlijke adviezen. Sinds 1 december 2014 is de Ranitz voorzitter van het College van Bestuur (CvB) van Hogeschool Inholland. Binnen dit bestuur is zij verantwoordelijk voor strategie, strategische communicatie, externe vertegenwoordiging, hogeschool medezeggenschap, veiligheidsbeleid, bestuurszaken en natuurlijk: diversiteit.

Aanmelden voor de webinar kan via de website van Hays. Eerst een voorproefje? Bekijk dan onderstaande video:

Meer informatie over HAYS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!