Hays publiceert rapport omtrent nieuwe vorm van recruitment: Find & Engage

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Hays

Om duurzaam succesvol te blijven in recruitment ontwikkelde Hays het Find & Engage model. Een recruitment marketingstrategie die het beste van twee aspecten samenbrengt; een mix van mensenwerk en het slim gebruiken van technologie en data.

Hays publiceert rapport omtrent nieuwe vorm van recruitment: Find & Engage

Dit geeft werkgevers de mogelijkheid om de juiste talenten te identificeren, contact met ze te maken en behouden, en ze te enthousiasmeren voor een nieuwe baan. Zelfs als de kandidaat nog niet actief zoekt naar een nieuwe uitdaging.

Focus op kandidaten

Dat het werven van talent een vak op zich is mag inmiddels wel duidelijk zijn. Door de razendsnelle technologische ontwikkelingen is het recruitmentproces de afgelopen jaren fundamenteel veranderd. Organisaties die duurzaam op zoek willen naar toptalent kunnen volgens Hays de focus daarom het beste echt op de kandidaten leggen. Het rapport ‘De transformatie van recruitment’ ’ kan u daarbij helpen. In het 24 pagina’s tellende document vindt u uitleg over nieuwe vormen van recruitment, concrete voorbeelden uit de praktijk en praktische tips and tricks die u kunnen helpen bij uw zoektocht naar personeel.

Meer informatie over HAYS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!