Health Valley organiseert inspiratiemiddag omtrent BlockChain en Health

Meer te weten komen over de grootste technologische innovatie van dit moment? Op donderdag 24 januari aanstaande organiseert Health Valley, in samenwerking met Saxion, Novel-T en Zorginstituut Nederland (ZIN), een middag rondom Blockchain in de Health sector.

Health Valley organiseert inspiratiemiddag omtrent BlockChain en Health

Wat kan Blockchain betekenen voor de zorg? En welke gevolgen heeft dit voor eerder gemaakte afspraken en uitgangspunten voor gegevensuitwisseling in de zorg? Zijn administratieve processen efficiënter in te richten en kan de burger regie krijgen over zijn eigen zorggegevens met behulp van Blockchain? Laat je deze middag inspireren door inspirerende voorbeelden uit de praktijk.

Programma ‘Blockchain en Health’

Het evenement ‘Blockchain en Health’ is bedoeld voor innovatiemanagers en/of mensen die werkzaam zijn in de zorg, logistiek, financiën, farmacie en/of blockchain. Het programma, dat plaats zal vinden bij de Gasfabriek in Deventer, bestaat tot dusverre uit een aantal Keynotesprekers (Peter Langela van Novel-T en Idius Felix van Zorginstituut Nederland) gevolgd door een levendige groepsdiscussie en een afsluitende netwerkborrel.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Health Valley.

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!