Heembouw genomineerd voor Cobouw Award Beste Werkgever

Heembouw is een van de drie genomineerden voor de Cobouw Award “Beste werkgever”. Nienke Schilstra, manager HR van Heembouw, is blij met de nominatie. “Het is een mooie erkenning voor onze organisatie, en een beloning voor ons consistente beleid om onze mensen volop kansen en ontwikkelmogelijkheden te bieden.”

Heembouw genomineerd voor Cobouw Award Beste Werkgever

De Beste Werkgever Award is een nieuwe prijs die Cobouw dit jaar in het leven heeft geroepen. Uit alle inzendingen heeft een onafhankelijke vakjury drie genomineerden geselecteerd. Naast Heembouw zijn Mourik en Groenendijk PGN genomineerd.

Heembouw: bevlogen, betrokken en leergierig

Uit het juryberaad: “Heembouw toont zich bevlogen, betrokken en leergierig, vooral als het gaat om aantrekken van jong talent. De manier waarop het bedrijf onboarding heeft georganiseerd, kom je niet vaak tegen.”

Beste Werkgever 2018

Op 21 november wordt bekend wie zich de Beste Werkgever 2018 mag noemen en worden tevens de Cobouw Awards voor het meest duurzame project en het beste productconcept van afgelopen jaar uitgereikt. Stemmen kan via de website van Cobouw Awards en is mogelijk tot en met 4 november 2018. Deze stemmen tellen voor 1/3 mee in de einduitslag; de stem van de professionele vakjury telt voor 2/3 mee.

Meer informatie over HEEMBOUW BREDA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!