Heembouw wint Cobouw Award voor Beste Werkgever

  • Bouw
  • Bron: Heembouw

Bouwbedrijf Heembouw is onlangs verkozen tot winnaar van de Cobouw Award voor Beste Werkgever. Cobouw reikte deze prijs dit jaar voor het eerst uit, tijdens het jaarlijks terugkerende Cobouw50 event.

Heembouw wint Cobouw Award voor Beste Werkgever

Peter Lammertink, algemeen directeur Heembouw, nam de prijs samen met financieel directeur Roland van Oostrom en HR manager Nienke Schilstra in ontvangst.

Bevlogen, betrokken en leergierig

De jury, onder leiding van prof. Dr. Henk Volberda, toonde zich vooral enthousiast over het unieke feit dat nieuwe werknemers zich snel thuis voelen bij Heembouw. Uit het juryberaad: “Heembouw toont zich bevlogen, betrokken en leergierig, vooral als het gaat om aantrekken van jong talent. De manier waarop het bedrijf onboarding heeft georganiseerd, kom je niet vaak tegen.”

Best presterende bouwbedrijf

Heembouw won de strijd van Mourik en Constructif, de twee andere genomineerden voor deze award. Cobouw stelt jaarlijks samen met accountantskantoor PwC de Cobouw50 samen, het overzicht van de vijftig grootste bouwondernemingen van Nederland. De cijfers worden geanalyseerd door PwC en dienen als basis voor de uitreiking van de Cobouw50-Award, de prijs voor het best presterende bouwbedrijf van het jaar.

Award voor Beste Werkgever

Dit jaar zijn er  drie Awards aan toegevoegd: de Award voor Beste Werkgever, de Award voor Meest Duurzame Project van het Jaar en de Award voor Beste Product van het jaar. Daarmee wil Cobouw extra aandacht schenken aan de ontwikkelingen die in de sector zichtbaar zijn op het terrein van innovatie, duurzaamheid en werkgeverschap. Naast Heembouw, vielen ook Coen Hagedoorn Bouwgroep (best presterende bouwonderneming) , de Plastic Road (beste product) en NOM Best (meest duurzame project) in de prijzen. 

Meer informatie over Heembouw Bedrijfsruimten Zuid :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!