Heembouw wint FD Gazelle award

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Heembouw

Als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, ontving Heembouw in november de FD Gazelle award. Ieder jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Heembouw wint FD Gazelle award

Alle ondernemingen die de afgelopen drie boekjaren minstens 20 procent omzetgroei hebben gehaald, mogen zich FD Gazelle noemen. Heembouw ontving een FD Gazelle award in de categorie 'groot' (met een omzet van meer dan €10 miljoen) in de regio West bestaande uit Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland. 

Steeds meer Gazellen 

Dinsdag 14 november was de uitreiking van de gouden, zilveren en bronzen Gazelle aan de snelste drie groeiers per categorie in de regio West. In totaal werden in de Stadsgehoorzaal in Leiden 335 FD Gazellen bekroond, 184 uit Noord-Holland, 138 uit Zuid-Holland en 13 uit Flevoland. Dat is 15 procent meer dan vorig jaar, toen deze provincies nog 292 Gazellen kenden. De bedrijven behaalden een gemiddelde omzetgroei van 148 procent over de jaren 2014 tot en met 2016. Dit jaar zijn er in totaal 755 FD Gazellen in Nederland, bijna een kwart meer dan vorig jaar.

De snelste groeiers 

In de categorie 'groot' kwamen naast Heembouw nog 41 andere bedrijven in aanmerking voor de gouden, zilveren en bronzen Gazelle. Deze werden door respectievelijk Message Bird, Pay for People en Coolblue in de wacht gesleept. Heembouw is trots en blij om tot de snelste groeiers te behoren. In de ranking bezet Heembouw plaats 22.

Meer informatie over Heembouw Bedrijfsruimten Zuid :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!