Heembouw Zuid verhuisd naar nieuwe werkplek in Breda

Maandag 15 juni, is Heembouw Bedrijfsruimten Zuid verhuisd naar het splinternieuwe en innovatieve kantoorgebouw ‘De Rithmeester’ gelegen langs de A16, op het bedrijventerrein Rithmeesterpark in Breda. Kantoorgebouw ‘De Rithmeester’ is ontwikkeld voor meerdere gebruikers en heeft tevens een innovatiecampus.

Heembouw Zuid verhuisd naar nieuwe werkplek in Breda

 Heembouw is met de afname van de 3e en bovenste verdieping één van de huurders. De binnenhuisarchitecten van Heembouw Architecten hebben het interieur ontworpen, dat zich laat omschrijven als ruimtelijk, licht en open.

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn. Dat is hun visie en de ultieme belofte die ze aan onze klanten doen. Het  bestaande pand aan de Rudonk in Breda is door de groei van de organisatie Heembouw Bedrijfsruimten Zuid te klein geworden. Daarnaast wil Heembouw een aantrekkelijke werkgever blijven voor haar medewerkers en voor (jonge) professionals op de arbeidsmarkt. Zodat het bedrijf ook in de toekomst kwaliteit en toegevoegde waarde kan blijven leveren aan haar klanten.

Meer informatie over Heembouw Bedrijfsruimten Zuid :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!