Heineken kiest voor SPIE als onderhoudspartner

  • Bouw
  • Bron: SPIE

SPIE, Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, is gestart met het implementeren van haar onderhoudsplan voor de gebouwgebonden installaties van alle groothandels, drie bierbrouwerijen en de frisdrankfabriek van Heineken.

Heineken kiest voor SPIE als onderhoudspartner

Na een intensief aanbestedingsproject koos de Nederlandse multinational voor de duidelijke, en vooral professionele aanpak van SPIE, dat met haar landelijke dekking altijd dicht bij een locatie van Heineken zit.

Onderhoud en beheer van gebouwgebonden installaties

De opdracht bevat het preventief en correctief onderhoud plus het operationeel beheer van alle gebouwgebonden installaties van Heineken in Nederland. SPIE gaat het onderhoud onder andere uitvoeren aan de CV ketels, koelingen, luchtbehandeling, noodverlichting en elektrische deuren op de locaties van alle groothandels van Heineken in Nederland, de brouwerijen in Zoeterwoude en Den Bosch, de Brand brouwerij in Wijlre (Zuid-Limburg) en de frisdrankfabriek in Bunnik.

Doelstelling: lange termijn

René van Luijn, Business Unit Manager van SPIE, is blij dat Heineken in SPIE gelooft als onderhoudspartner: "Ze vertrouwen erop dat wij het voorstel dat wij hebben gedaan waar kunnen maken. Het contract is in eerste instantie voor 3 jaar, maar de doelstelling is voor beide partijen een langere samenwerking."

Een centraal team is inmiddels gestart met de implementatie, die gefaseerd zal gebeuren. Het onderhoudscontract gaat per 1 januari 2017 in.

Meer informatie over SPIE NEDERLAND B.V. - VESTIGING TERNEUZEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!