Hello You! Event van Juridische Hogeschool opnieuw groot succes

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Juridische Hogeschool

Op 8 maart vond de derde editie van het Hello You! Event plaats bij Theaters Tilburg. De hoofdgast van het netwerkevent, georganiseerd door de Juridische Hogeschool Avans & Fontys, was politiewoordvoerder Ellie Lust.

Hello You! Event van Juridische Hogeschool opnieuw groot succes

Het Hello You! Event werd, net zoals voorgaande jaren, goed ontvangen. Aanwezigen beschrijven het evenement dan ook als een inspirerende dag met goede gesprekken tussen alumni, andere relaties uit het werkveld en de tweedejaarsstudenten van de Juridische Hogeschool. Het mes snijdt daarbij aan twee kanten: de studenten vormen een beeld van hun toekomstige beroep en alumni en werkgevers spreken eventuele nieuwe collega’s.

Gastsprekers

Vierdejaarsstudenten van de minor Recht & Veiligheid hadden daarnaast hun Belgische collega’s van de Hogeschool Gent uitgenodigd. Bij hun uitwisselingsproject stond het thema radicalisering centraal. Hier sprak onder andere Janine Janssen, lector Veiligheid in Afhankelijkheidsrelaties en hoofd onderzoek Eergerelateerd Geweld van de Nationale Politie. Hoofdgast van de dag was politiewoordvoerder Ellie Lust. Janine Janssen leidde het gesprek en sprak met haar over haar ervaring in het werkveld. De dag werd afgesloten met een gezellige borrel.

Impressie

Een impressie van het event opdoen? Bekijk dan onderstaande video!

Meer informatie over Juridische Hogeschool Avans-Fontys:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!