Helukabel boort nieuwe markten aan

  • Technologie
  • Bron: HELUKABEL

Met de introductie van de instrumentatiekabels en thermokoppelverlengkabels voor de olie- en gassector en de chemische, farmaceutische en voedingsindustrie, zet Helukabel vier nieuwe productgroepen op, die uit voorraad leverbaar zijn.

Helukabel boort nieuwe markten aan

De instrumentatiekabels worden overal gebruikt waar processen moeten worden aangestuurd en bewaakt: ze verzenden meetgegevens over bijvoorbeeld temperatuur, druk of doorstroomsnelheid en worden gebruikt voor het aansturen van kleppen, temperatuurregelaars en controlelampen. Vooral bij installaties op het land, zoals raffinaderijen of chemische fabrieken, kunnen de afstanden tussen de controlekamer en het te besturen onderdeel (zoals een klep, controlelamp of sensor) erg groot zijn. Om een foutloze overdracht van signalen over deze lange afstanden te garanderen, zijn onze instrumentatiekabels ideaal.

Alles in zicht: hier in de controlekamer komen alle centrale gegevens samen - des te belangrijker is dat de gebruikte kabels en draden de signalen betrouwbaar en foutloos overbrengen, zelfs over grote afstanden.

Gegevensbladen van de nieuwe kabels kunnen hier worden gedownload.

Meer informatie over HELUKABEL B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!