Heros komt met Granova Combi-mix

Met de introductie van Granova® Combi-mix presenteert Heros wederom een duurzaam alternatief voor primaire bouwstoffen.

Heros komt met Granova Combi-mix

Hoogwaardige secundaire grondstof uit de restanten van onze welvaart  

Granova® Combi-mix 0/16mm is een doorontwikkeling van de KOMO-gecertificeerde bouwstof AEC-bodemas. AEC-bodemas is het verbrandingsresidu van Afval Energie Centrales. Heros Sluiskil B.V. bewerkt deze bodemas tot hoogwaardige bouwstoffen waaronder Granova® Combi-mix 0/16mm.
Deze secundaire bouwstof is uitermate geschikt voor diverse toepassingen in de wegenbouw. Granova® Combi-mix is vrij toepasbaar conform het Besluit Bodemkwaliteit.
meer informatie>>

Green deal innovaties

In de afgelopen jaren heeft Heros veel geinvesteerd om de kwaliteit van AEC-bodemas continu te verbeteren. Heros wil niets verloren laten gaan. Met een groeiende vraag naar grondstoffen waarvan de reguliere beschikbaarheid daalt, is ‘urban mining' en het gebruik van secundaire bouwstoffen eerder noodzaak dan een goed voornemen.

Heros blijft vanuit hen expertise en met technische kennis samenwerken met de keten om te zoeken naar innovaties en nieuwe toepassingen van AEC-bodemas. Een concreet kader voor die samenwerking is de Green deal aanpak. Hierin werkt Heros toe naar vrij toepasbare bouwstoffen zoals Granova® Combi-mix.

“Wie eenmaal cyclisch gaat denken, ontdekt de enorme goudmijn die onze maatschappij produceert met haar consumptiegedrag. Daar kunnen we het verschil mee maken."

Meer informatie over HEROS SLUISKIL B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!