Heros Sluiskil levert bijdrage aan Circulaire Economie Festival in Nijmegen

Krijg jij veel te maken met vraagstukken die betrekking hebben op Circulaire Economie? Of gaat de organisatie waar je voor werkt de komende jaren veel meer doen met Circulariteit? Kom dan naar het Circulaire Economie Festival op donderdag 17 mei 2018 in Nijmegen.

Heros Sluiskil levert bijdrage aan Circulaire Economie Festival in Nijmegen

Tijdens het Circulaire Economie Festival leer je alles over Circulaire Economie. Hoe implementeren grote corporate bedrijven zoals Ikea, KPN, Alliander en Nespresso circulariteit in hun visie? Waarom is de noodzaak voor versnelling zo hoog? Hoe biedt circulair ondernemen kansen? En hoe passen het hergebruik van restromen, recycling en duurzaam bouwen in deze tendens? Aan de hand van praktijk cases, aansprekende presentaties en verschillende netwerksessies wordt er antwoord gegeven op al je vragen.

From waste to raw material

Ook Heros Sluiskil uit de Provincie Zeeland is aanwezig op het Circulaire Economie Festival. Om 11:55 zullen Linda Blommaert, Marketingmanager, en Martijn Hoekman, Salesmanager, een presentatie geven over sustainable thinking and acting getiteld ‘from waste to raw material’.

Tipje van de sluier

Alvast een tipje van de sluier? Heros Sluiskil zal in de aanloop richting het festival diverse blogs omtrent circulair ondernemen online plaatsen om zo een tipje van de sluier op te lichten. Deel 1 staat al online en leest u hier.

Meer informatie over HEROS SLUISKIL B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!