Het Binnenstadslab is op zoek naar nieuwe helden

In het centrum van Bergen op Zoom staan heel veel mensen klaar om het gasten en klanten naar de zin te maken. Samen met deze bezoekers gaat het Binnenstadslab op zoek naar medewerkers, bedrijfsleiders of ondernemers die eruit springen. Oftwel: de Horecaheld van 2018.

Het Binnenstadslab is op zoek naar nieuwe helden

Het wordt een verkiezing waar iedereen aan mee kan doen. Vind je dat je ergens ontzettend vriendelijk ontvangen wordt, door iemand die altijd nét een stapje harder voor je zet? Voel je je extra welkom omdat je naam nog bekend is bij die aardige meneer of mevrouw die je altijd helpt? Dan is dat misschien wel een echte Winkel- of Horecaheld. Zo zijn er allerlei voorbeelden te bedenken van mensen die in de stad keihard hun best doen om bezoekers een speciaal gevoel te geven. Het Binnenstadslab is op zoek naar hun namen, voor zowel de Winkelhelden als de Horecahelden verkiezing.

Winkel- en Horecahelden

Wanneer iemand je echt in de watten legt, oprecht veel tijd voor je neemt, of bijvoorbeeld nooit te beroerd is om nóg eens iets uit te leggen; dan kun je hem of haar via de Horecahelden verkiezing omgekeerd ook eens een groot plezier doen. Stuur een mail naar het Binnenstadslab en vertel waarom je deze persoon een winkelheld of horecaheld vindt. De uiteindelijke winnaars kunnen niet alleen rekenen op een trofee, eeuwige roem en een hoop waardering, maar ook op heel wat media-aandacht. En dat gaat hun werk alleen maar nog leuker maken.

Stemmen

Uit de inzendingen worden een aantal kandidaten gekozen en die mensen krijgen de nodige redactionele aandacht zodat iedereen nader kennis met hen kan maken. Op die overgebleven genomineerden kan in het begin van het voorjaar gestemd worden en zo komt de gemeente tot de Horecaheld 2018 en Winkelheld 2018. Maar voor het zo ver is moeten zij natuurlijk eerst weten wie die titels verdienen. Stuur je suggestie voor 1 maart in en doe iets terug voor je persoonlijke winkel- of horecaheld. Er geldt wel een belangrijke spelregel: de verkiezing beperkt zich tot de WinkelAcht en de aanloopstraten van de binnenstad.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!