Het dagje-uit gevoel tijdens Best Golf Open Dag 19 april

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Best Golf

Zondag 19 april 2015 belooft in Eindhoven e.o. een mooie dag te worden. Wie de drukte van het (mogelijke) kampioenschap van PSV in het centrum wil ontlopen, gaat die dag naar Best. Daar is de jaarlijkse Best Golf Open Dag.

Het dagje-uit gevoel tijdens Best Golf Open Dag 19 april

Open dag golfbaan

Best Golf organiseert de open dag ieder jaar. Traditiegetrouw gebeurt dat tijdens de Nationale Open Golf Dagen. Tussen 11.00 en 16.00 uur is de golfbaan met bijbehorende faciliteiten als restaurant/brasserie Dimples met een groot panoramaterras, geopend voor iedereen die nieuwsgierig is naar de golfbaan in Best. Bas Geurtjens, manager bij Best Golf, verheugt zich op de open dag: “We vinden het leuk om de poorten open te zetten en mensen uit de regio Eindhoven te laten zien en ervaren waar we zelf zo enthousiast over zijn. Mensen het dagje-uit gevoel bezorgen, daar doen we het voor. Altijd, en zeker ook op onze open dag.”

Familiedag op de golfbaan

Het is ook daarom dat Best Golf de open dag op zondag organiseert: “Doordeweeks zijn mensen druk met hun werk, op zaterdag met de boodschappen of met sporten, van henzelf of hun kinderen. Zondag blijft bij uitstek een familiedag. Op zondag 19 april a.s. kun je je bij ons, met de hele familie, goed vermaken. De greenkeepers en onze leden staan dan klaar om iedereen rond te leiden.”

Toegankelijke golfbaan

Omdat Best Golf toegankelijk wil zijn voor een brede doelgroep, is het aanbod van activiteiten op de open dag groot. Met zowel aandacht voor de bestaande golfers als de first timers. Bas Geurtjens: “Mensen die al bekend zijn met de golfsport en fanatieke golfers, zullen de gratis Swing Scan waarderen of de Try Out Best Golf. Als onze open dag de eerste kennismaking is met golf, dan is Supa Golf aan te bevelen. Met net wat grotere koppen op de clubs en een grotere bal, kan iedereen dit golfspel spelen. De golfstore bij Best Golf, Golf Plaza, houdt bovendien een demodag waarbij je vrijblijvend de nieuwste golfspullen van allerlei bekende golfmerken kunt uittesten.”

Activiteiten open dag Best Golf

  • Supa Golf
  • Golf clinic voor first timers door Looijmans Golf Teaching
  • Sightseeing met impressie van de baan door chauffeur/gids
  • Proefrit met Monobuggy voor golfers met een blessure of beperking
  • Mini Golf
  • Try out Best Golf
  • Best Putt op oefengreen

Meeting rooms

Wie op zondag toch met zijn werk bezig is en nadenkt over een geschikte vergaderruimte? Vraag tijdens de open dag naar een bezichtiging van de vijf meetingrooms (van 2 tot 250 personen).
Andere businessactiviteiten van Best Golf staan beschreven in Best Golf Business als totaalconcept.

Auteur: Hennie van de Kar

Meer informatie over BEST GOLF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!