‘Heurkens & van Veluw groeit mee met haar klanten’

Bij Heurkens & van Veluw heeft men zich gespecialiseerd in Value Engineering. Ofwel slim produceren tegen een lage kostprijs en een hoge kwaliteit. Ook is het bedrijf zeer flexibel omdat ze naast haar 130 vaste medewerkers nog een schil aan flexibele krachten heeft.

‘Heurkens & van Veluw groeit mee met haar klanten’

Hierdoor zegt Heurkens & van Veluw niet snel nee tegen haar klanten. “Wij houden de ontwikkelingen rondom de bedrijven van onze klanten goed in de gaten. Groeien zij en hebben we daardoor meer producten nodig? Dan groeien we met hen mee door bijvoorbeeld meer machines, of snellere machines aan te schaffen en meer medewerkers aan te nemen”, aldus Jorg Blankers, eindverantwoordelijke bij Heurkens & van Veluw.

Toeleverancier metalen machineonderdelen

Zo is het bedrijf de afgelopen 20 jaar meegegroeid met een van haar klanten Vega Systems, specialist in washing technology. Dit bedrijf is net als Heurkens & van Veluw klein begonnen en uitgegroeid tot een groot bedrijf. Al die tijd is Heurkens toeleverancier van metalen machineonderdelen gebleven, doordat zij zichzelf ook is blijven ontwikkelen en daardoor beschikt over de nieuwste en snelste las-, laser, zet- en kantmachines.

Q-Rocs en productiecellen

Klanten kunnen het hele jaar bij Heurkens & van Veluw terecht. Het bedrijf is een one-stop-shop waardoor ze snel een daadkrachtig kan voorzien in uw behoefte. Heurkens heeft alle benodigdheden wat betreft metaal- en plaatbewerking in en huis en werkt 24/7 door. Heeft u een spoedklus? Dan zet Heurkens haar flexibele schil in. Doordat het bedrijf werkt met Q-Rocs en productiecellen, staat u in direct contact met de projectmanager van uw bestelling. Deze zorgt ervoor dat uw order succesvol kan worden gerealiseerd. Hij houdt u op de hoogte en kan u meteen antwoord geven op uw vragen.

Heurkens & van Veluw blijft investeren

“We hopen dat we over 10 jaar onze klanten nog steeds zo optimaal mogelijk van dienst kunnen zijn. Ook zijn we van plan te groeien zodat we nieuwe klanten kunnen helpen. We zullen steeds opnieuw investeren in de nieuwste apparatuur en onderzoeken hoe zaken efficiënter en beter kunnen”, aldus Jorg. Zo houdt Frits van den Hogen, leider van het innovatieproject, zich bezig met een onderzoek naar welke producten met de inzet van een lasrobot gelast kunnen worden. “20 procent van onze lasonderdelen willen wij op de robot gaan produceren. Zo wordt de doorlooptijd nog sneller en kunnen we constante kwaliteit waarborgen.''

Meer informatie over HEURKENS & VAN VELUW B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!