HEVO ontwerpt renovatiekostenconfigurator

  • Bouw
  • Bron: HEVO

Naast de kostenconfiguratoren voor nieuwbouw, heeft HEVO nu ook een vergelijkbaar instrument voor renovatieprojecten ontwikkeld. Met dit instrument is op basis van diverse te selecteren gebouwingrepen inzichtelijk te krijgen wat de investeringskosten voor levensduurverlenging zijn.

HEVO ontwerpt renovatiekostenconfigurator

Eenvoudig inzichtelijk

De uitkomsten van de nieuwe configurator zijn eenvoudig te spiegelen aan nieuwbouwprijzen. Met dit instrument is dus voor alle partijen eenvoudig inzichtelijk te maken of renovatie passend kan zijn, ofwel dat nieuwbouw toch noodzakelijk is. HEVO, expert in huisvestingsvraagstukken, hoopt met de nieuwe uitvinding bij te kunnen dragen aan een open en heldere discussie betreffende de besluitvorming over stedelijke vernieuwing.

De renovatiekostenconfigurator 2018

Vanaf heden is ook de renovatiekostenconfigurator 2018 beschikbaar. In deze geactualiseerde versie zijn de meest recente ontwikkelingen verwerkt. Schoolbesturen en gemeenten hebben geluk. Zij kunnen de vernieuwede configurator kosteloos opvragen.

Meer informatie over HEVO B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect november 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.