Hevo organiseert bijeenkomst over duurzaam bouwen in het onderwijs

  • Bouw
  • Bron: Hevo

Op donderdag 17 mei organiseert Hevo, actief op het gebied van huisvestingsadvies, de kennisbijeenkomst ‘Onderwijsvernieuwing in een uniek en duurzaam gebouw’ bedoeld voor schoolbesturen, schoolleiding en onderwijsambtenaren en andere geïnteresseerden.

Hevo organiseert bijeenkomst over duurzaam bouwen in het onderwijs

De Kennisbijeenkomst vindt plaats op het Revius Lyceum in Doorn. Onlangs heeft deze school er namelijk een paar compleet nieuwe panden bij gekregen. Een goed voorbeeld van een uniek en duurzaam schoolgebouw.

Onderwijsvisie van de toekomst

Een school bouw je voor een langere periode. Bij de nieuwbouw van het Revius Lyceum werd daarom zowel gekeken naar een passende oplossing die aansluit bij de organisatie van nu als aanpassingen die ruime mogelijkheden kunnen bieden in de toekomst. Een schoolgebouw moet immers geschikt zijn om ruimte te geven aan zowel de huidige onderwijsvisie als die van de nabije toekomst.

Slimme keuzes

In het gebouw zijn zowel lokalen als studielandschappen verdeeld over secties. Dankzij slimme keuzes zoals PV-panelen is er sprake van een prettig klimaat met een laag energieverbruik. De realisatie van de nieuwe gebouwen en het terrein alsmede de sloop van de bestaande bebouwing zijn dankzij een minutieus geplande fasering tot stand gekomen. Hierbij is het onderwijsproces zoveel mogelijk ontzien.

Kennisbijeenkomst

De kennisbijeenkomst bij het Revius Lyceum vindt plaats van 12.00 uur tot 16.30 uur. Na een inhoudelijk programma met gastsprekers Linda Kröse, Gerhard Jacobs en Winifred van den Bosch, bent u van harte welkom voor een rondleiding met borrel waarbij u de gelegenheid heeft om op informele wijze kennis en ervaringen uit te wisselen. Deelname is gratis en is mogelijk door u aan te melden via de website van Hevo.

Meer informatie over HEVO B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!