HEVO organiseert studiedag 'belangen en besluitvorming bij bouwprocessen'

  • Bouw
  • Bron: HEVO

Huisvestingsprojecten vragen niet alleen om 'technische sturing'. Daar waar een nieuwe werk-, leer- of zorgomgeving ontstaat, komen verschillende belangen bij elkaar. De aanloop naar het project, naar het moment waarop de projectkaders duidelijk zijn, is minstens zo complex als het realiseren ervan.

HEVO organiseert studiedag 'belangen en besluitvorming bij bouwprocessen'

Procesmanagers maken het verschil door het krachtenveld, het spel van macht en invloed, te doorgronden. Ze creëren ruimte voor oplossingsrichtingen en geven richting aan besluitvorming. Met goed draagvlak en een doelgerichte aanpak als basis boeken ze niet alleen voorafgaand maar ook tijdens het project resultaat.

Inhoud studiedag

Tijdens de studiedag 'belangen en besluitvorming bij bouwprocessen' geeft HEVO u inzicht in de beleids- en besluitvormings-processen van de politiek-bestuurlijke omgeving, die doorgaans de context van uw project bepaalt. Zij bieden u een introductie in de mogelijkheden om met behulp van onderhandelings- en mediationtechnieken ‘het spel der belangen’ te spelen. Na deze dag zult u meer oog hebben voor de krachten die van invloed zijn op de voorbereiding en voortgang van uw project.

Deelname

De studiedag, die plaats zal vinden op donderdag 15 maart, is bedoeld voor bestuurders, directies en (project)managers van gebruikers/eigenaren van (maatschappelijk) vastgoed. De kosten voor het bijwonen van deze studiedag zijn EUR 350 (exclusief btw) per deelnemer. Dit is inclusief lunch, verzorging gedurende de dag en de borrel. Aanmelden voor de studiedag kan via de website van HEVO.

Meer informatie over HEVO B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!