HEVO organiseert studiedag omtrent belangen en besluitvorming in de wereld van maatschappelijk vastgoed

  • Bouw
  • Bron: HEVO

Op donderdag 4 oktober 2018 organiseert bouwadviesbureau HEVO uit ’s-Hertogenbosch een praktische studiedag omtrent de belangen en besluitvorming in de wereld van maatschappelijk vastgoed.

HEVO organiseert studiedag omtrent belangen en besluitvorming in de wereld van maatschappelijk vastgoed

De studiedag is bedoeld voor ervaren managers die te maken hebben met projecten en/of processen in een complexe politiek-bestuurlijke omgeving en zoomt in op de vraag hoe zij maximale regie kunnen houden in de complexe aanloopfase van een bouwproces.  Hoe kunt u bijvoorbeeld onderhandelings- en mediationtechnieken inzetten om politiek, maatschappelijk en bestuurlijk draagvlak te creëren voor uw bouwprojecten? En hoe kunt u het beste omgaan met stakeholders die de context van uw projecten mede willen bepalen?

Programma

Het programma van de studiedag ‘Belangen en besluitvorming in de wereld van maatschappelijk vastgoed’ start om 09.00 uur en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een netwerkborrel. Tijdens de studiedag is er voldoende ruimte voor interactie en discussie. Ook praktijkcases kunnen worden ingebracht en zullen worden behandeld, mits hiervoor voldoende tijd is en deze voldoende aansluiten bij het thema.

Wilt u deelnemen?

De kosten voor het bijwonen van deze studiedag zijn EUR 350 (exclusief btw) per deelnemer. Dit is inclusief lunch, verzorging gedurende de dag en de borrel. Meld u aan voor de studiedag 'Belangen en besluitvorming in de wereld van maatschappelijk vastgoed' op donderdag 4 oktober 2018 (09.00 – 16.30 uur), kantoor HEVO te ‘s-Hertogenbosch.

Meer informatie over HEVO B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!