Hij is er! De meest comfortabele, economische, ergonomische en digitale truck ooit!

Op 10 februari was het eindelijk zo ver: de introductie van de nieuwe MAN Truck Generation. De introductie was een waar spektakel en inmiddels is de truck te bestellen bij Roordink Bedrijfswagens.

Hij is er! De meest comfortabele, economische, ergonomische en digitale truck ooit!

Bij de ontwikkeling van de nieuwe MAN Truck Generation is goed geluisterd naar de wensen en de eisen vanuit de branche. Maar liefst 360 chauffeurs en ondernemers zijn derhalve nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe MAN truck. Het resultaat is een krachtige en elegante MAN Digitized Truck Generation die dé perfecte werkplek biedt voor de chauffeur. De volledig nieuwe cabine met digitale cockpit is ontworpen met maar één doel: maximaal bedieningsgemak en rij- en rustcomfort.

Tegelijkertijd is de nieuwe MAN truck zó ontwikkeld dat de bedrijfskosten voor de ondernemer zo laag mogelijk blijven. In de praktijk betekent dit een lager bandstofverbruik, lagere reparatie- en onderhoudskosten en een hogere uptime. Dankzij een scala aan innovatieve, digitale services heeft de ondernemer bovendien te allen tijde inzicht ín en grip op zijn transportkosten. De nieuwe MAN Truck Generation is immers altijd connected.

Met deze nieuwe truck worden vier concepten geïntroduceerd:

  1. Cabin Concept. Het cabin concept van de nieuwe MAN combineert uitstekende ergonomie, functionaliteit en een krachtig ontwerp én de beste werk- en rustplek. Ontdek het cabin concept.
  2. Efficiency Concept. Het efficiency concept resulteert in uitzonderlijk lage bedrijfskosten en is hiermee de sleutel tot winstgevendheid. Ontdek het efficiency concept.
  3. Uptime concept. Het uptime concept garandeert een maximale betrouwbaarheid, een minimale uptime en uiteraard een uitstekende after sales dienstverlening. Ontdek het uptime concept.
  4. Partner Concept. Dankzij het partner concept staat de Roordink organisatie altijd paraat, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Wij begrijpen als geen ander dat uw trucks weer snel de weg op moeten. Daarom bieden wij u een snelle en adequate 24-uurs servicedienst met klant- en oplossingsgericht personeel.

Meer weten over de nieuwe MAN Truck? Neem dan contact op met Roordink via info@roordink.nl.

Meer informatie over ROORDINK BEDRIJFSWAGENS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!