Hoe vertaal ik de Code in mijn schoonmaakbestek?

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Contacta

Innovatie-sessie van Stoffels Bleijenberg 7 november op Contacta, dé netwerkbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen.

Hoe vertaal ik de Code in mijn schoonmaakbestek?

Code verantwoordelijk Marktgedrag

De historische schoonmaakstakingen in het 1e kwartaal van 2010 waren aanleiding voor de opstelling van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. De Code, een gezamenlijk initiatief van schoonmaakbranche, opdrachtgevers en vakbonden, heeft als doel de effecten van marktwerking op de arbeidsomstandigheden in de branche te verbeteren. In de Code is vastgelegd dat betrokken partijen bij aanbestedingen en offertetrajecten niet alleen kijken naar de prijs maar dat ook de kwaliteit van uitvoering en arbeidsomstandigheden moeten worden meegenomen.
 
Bij opdrachtgevers is er steeds meer vraag wat de Code nu betekent en hoe de Code in bestekken of offerteaanvragen moet worden verwerkt. André de Reus, lid van de commissie die de Code heeft opgesteld, zal u meenemen in de praktijk van de Code en uw vragen beantwoorden.

Contacta

Programma: woensdag 7 november 16.00 Innovatiepodium

Om daadwerkelijk invulling aan de Code te geven zullen enkele opdrachtgevers van Stoffels Bleijenberg de Code ondertekenen en zal de heer Jac. Weijers de Zelfverklaring Code Verantwoordelijk Marktgedrag namens Stoffels Bleijenberg ondertekenen. Tot slot presenteert Stoffels Bleijenberg twee initiatieven welke concreet invulling geven aan de Code.

Meer informatie over STOFFELS BLEIJENBERG B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!