Horeca Tilburg naar halve finale Nouvelle Streetfood Wedstrijd

  • Onderwijs & Training
  • Bron: De Rooi Pannen

De Rooi Pannen Horeca Tilburg is als een van de acht scholen doorgedrongen tot de halve finale van de Nouvelle Streetfood Wedstrijd.

Horeca Tilburg naar halve finale Nouvelle Streetfood Wedstrijd

De Rooi Pannen had als inzending: ‘da gaot dr goe in!’ Brabantse klassiekers worden daarbij in een modern jasje gestoken. De jury maakte een keuze uit in totaal achttien inzendingen.

Topgastronomie en streetfood

Binnen de Nouvelle Streetfood Wedstrijd moeten teams slimme combinaties van topgastronomie en streetfood bedenken. Het staat voor een nieuwe manier van denken in de keuken, waarbij meer aandacht is voor groentebereidingen en het besef dat er met alledaagse ingrediënten spectaculair gekookt kan worden. Organisator Gastronomixs, een online ideeëngenerator voor koks, daagt de deelnemers aan de competitie uit te imponeren met ‘spectaculaire eenvoud’.

Finaleplaats

Voorlopig is dat De Rooi Pannen dus gelukt. De acht overgebleven scholen strijden op 3 april 2017 in het Rational Trainingscentrum in Almelo om een plaats in de finale, die op 22 mei plaatsvindt. Juryleden in de finale zijn Angélique Schmeinck, Soenil Bahadoer en Julius Jaspers.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!