Hotel Central haalt keurmerk “De Keus van Rob Geus” binnen

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Conventionbureau Brabant

Golden Tulip Hotel Central heeft sinds vandaag het nieuwe hygiëne keurmerk “De Keus van Rob Geus” uitgereikt gekregen door Rob Geus, bekend als presentator van het televisieprogramma “Smaakpolitie”.

Hotel Central haalt keurmerk “De Keus van Rob Geus” binnen

Keurmerk “De Keus van Rob Geus”

Rob werkt samen met veel bedrijven om de hygiëne naar een hoger plan te tillen. Van verzorgingstehuizen, restaurants, vakantieparken tot tankstations, in alle bedrijfstakken is een goede hygiëne van levensbelang. Rob heeft zich tot doel gesteld de professionele Nederlandse horeca de aankomende jaren goed op de kaart te zetten. Middels het snel groeiende platform ‘De Keus van Rob Geus’ laat Rob aan Nederland zien waar er schoon en hygiënisch gewerkt wordt en waar de consument dus verantwoord kan eten. Doel van Rob is om bedrijven, via professionele audits, advies te geven op het gebied van hygiëne en uiteindelijk samen toe te werken naar de uitreiking van zijn keurmerk.  Karin Rademaker is erg trots op het behalen van het nieuwe keurmerk.

“In het kader van de visie op duurzaamheid zijn wij al sinds 2012 in het bezit van het duurzaamheidskeurmerk Gouden Greenkey. Na een uitgebreide hygiëne controle volgens de NVvA normen door Rob Geus 26 september j.l.,zijn wij aan de slag gegaan met zijn adviezen op het gebied van voedselveiligheid om de zaken op een nog beter plan te krijgen en vooral de structuur te verbeteren. De 2e controle vond vandaag plaats en kregen wij het felbegeerde keurmerk "De Keus van Rob Geus" uitgereikt. Een bijzondere aanvulling op de service aan onze gasten.” Golden Tulip Hotel of the Year

Louvre Hotels Group heeft Golden Tulip Hotel Central uitgeroepen tot Golden Tulip Hotel of the Year 2013 van de regio Noord Europa. De awards worden toegekend op basis van de resultaten uit het Golden Tulip's Quality Assurance programma , uitgevoerd door het in Londen gevestigde

onafhankelijke BDRC. Golden Tulip Hotel Central onderstreept graag het unieke karakter van de Bossche gastvrijheid en de regionale joie de vivre. Als sinds 1905 is Central een garantie voor uitstekende kwaliteit en gastvriendelijkheid.

Golden Tulip Hotel Central

Met een reeks aan mogelijkheden en faciliteiten voor zowel de zakelijke- als vrijetijdsgast is Golden Tulip Hotel Central het kloppende hart in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch. Het hotel bestaat uit o.a. 125 kamers (waarvan drie suites en in totaal negen verschillende kamertypes), 12 multifunctionele vergaderzalen en de prachtige 14e-eeuwse gewelvenkelder ‘De Hoofdwacht’ voor recepties, stijlvolle diners en feesten. Naast restaurant ‘de Leeuwenborgh’, brasserie ‘Central’ en de twee bars ‘Moriaenbar’ en ‘Tony’s bar’ is het neusje van de zalm toch wel het fitnesscentrum op de 7e etage met een bijzonder uitzicht op de Sint-Jan.

Meer informatie over VisitBrabant Convention Bureau:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!