Hotel Cuijk aanwezig op BedrYvig 2015

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Op woensdag 23 en donderdag 24 september 2015 is het Ebben Inspyrium in Cuijk het decor voor dé regionale beursvloer: Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg. Ook Van der Valk Hotel Cuijk is dit jaar aanwezig.

Hotel Cuijk aanwezig op BedrYvig 2015

Een verrassende en inspirerende bedrijfsbeurs waar u kunt kennismaken met een zeer gevarieerd producten- en dienstenaanbod van ondernemers, overheid en onderwijs. En waar u vooral ook nieuwe zakelijke relaties zult ontmoeten. Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen hoopt u tijdens deze beurs enthousiast te maken voor het organiseren van uw conferentie, congres of zakelijke borrel in een van haar zalen.

Uniek beursconcept

Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg biedt geen standaard beursconcept, maar een unieke beursformule waarbij deelnemende partijen op creatieve wijze invulling geven aan een bijzondere bedrijfsbeurs. Tijdens de beurs worden tal van ludieke en innovatieve initiatieven gerealiseerd. Zo is er evenals in 2013 een complete autostraat, voorzien van verkeersborden, verkeerslichten, laanbomen, een brug en een terras. Ook zijn er diverse themapleinen, een startersplein dat startende ondernemers uit de regio samenbrengt, een kennisplein, een gemeenteplein waar de vijf gemeenten van het Land van Cuijk vertegenwoordigd zijn en een sfeervol horecaplein met onder andere (h)eerlijke hapjes en drankjes.

Betrokkenheid regionaal onderwijs

Om het onderwijs intensief te betrekken bij Bedrijvig Land van Cuijk & Noord-Limburg, leveren studenten van ROC de Leijgraaf een unieke bijdrage aan de beursorganisatie en -uitvoering. De beurs biedt in de organisatie en tijdens het evenement zelf 140 stageplaatsen aan ROC-leerlingen van uiteenlopende studierichtingen.

Meer informatie

Datum en tijd: 23 en 24 september 2015
Tijd: 14.00 uur - 22.00 uur
Locatie: Ebben Inspyrium, Beerseweg 45 in Cuijk

Met uw business card heeft u gratis toegang tot de beurs. Er is voldoende gratis parkeerruimte aanwezig.

Meer informatie over VALK HOTEL CUIJK - NIJMEGEN, VAN DER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!