Hotel Cuijk-Nijmegen behaalt voor de vijfde keer Gouden Green Key

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Van der Valk Hotel Cuijk-Nijmegen

Een goede sfeer, professionele bediening en comfortabele faciliteiten. Dat zijn goede redenen om onze accommodatie te kiezen voor uw vergadering, een meeting met uw zakenpartners of een overnachting na een belangrijk bedrijfsbezoek.

Hotel Cuijk-Nijmegen behaalt voor de vijfde keer Gouden Green Key

Maar Hotel Cuijk-Nijmegen doet meer dan dat. U helpt namelijk tijdens uw verblijf ongemerkt mee aan een bedrijfsvoering met visie voor de toekomst. Als duurzame onderneming is Hotel Cuijk-Nijmegen namelijk gecertificeerd met het gouden Green Key certificaat. Hiermee neemt het hotel haar verantwoordelijkheid ten aanzien van natuur en milieu, zonder dat u hiervoor hoeft in te leveren op comfort.

People, planet en profit zijn een structureel onderdeel van de bedrijfsdoelstellingen. Daarom is Hotel Cuijk-Nijmegen aangesloten bij Green Key. Dit is een bekend internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de hotel- en recreatiebranche. Aan dit keurmerk kunt u zien dat een hotel net een stap bewuster omgaat met natuur en milieu dan de normale wet- en regelgeving vereist. Ook staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij deze organisaties hoog in het vaandel.

Het certificaat kent drie niveaus: brons, zilver en goud. Hoe meer milieumaatregelen een recreatiebedrijf heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau. Hotel Cuijk-Nijmegen kunnen met trots melden dat wij wederom in het bezit zijn van de gouden Green Key.

In de praktijk

In de praktijk betekent dit dat Hotel Cuijk-Nijmegen Green Keyeen stevige balans heeft gevonden tussen duurzaam ondernemen en comfort. Ongemerkt zult u tijdens uw verblijf meehelpen om de doelstellingen te verwezenlijken, zonder dat u hier enig hinder van ondervindt. Zo zijn de kamers ingericht met fairtrade meubels, gordijnen en vloerbedekking. Het gehele gebouw bestaat uit energiezuinige verlichting en er wordt gebruik gemaakt van zeep- en shampoodispensers. Op de menukaart van het restaurant staan gerechten die voornamelijk worden bereid met biologische producten. En er wordt sterk rekening gehouden met klimaatbeheersing, zonder dat u het te warm of te koud zult krijgen. Wist u dat er zelfs een Green Team is aangesteld? Zij houden zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe duurzaamheidacties.

Na een overnachting bij Hotel Cuijk-Nijmegen kunt u niet alleen weer fit beginnen aan een nieuwe werkdag, u heeft ongemerkt ook een bijdrage geleverd aan het behoud van natuur en milieu!

De toekomst

Green Key is onderdeel van de Foundation for Environmental Education FEE. Dit is een wereldwijde organisatie met leden in meer dan zestig landen. Op www.fee-international.org leest u alles over de ideële doelstellingen van deze organisatie: zorg voor en bewustwording van natuur, milieu en duurzaamheid. Zodat toekomstige generaties óók kunnen genieten van onze prachtige aarde.

Meer informatie over VALK HOTEL CUIJK - NIJMEGEN, VAN DER :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!