Hotel Haarhuis opent nieuwe vleugel

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Hotel Haarhuis

Best Western Hotel Haarhuis heeft na maanden bouwen op 13 mei 2013 de deuren geopend van haar nieuwe vleugel aan het Nieuwe Plein in Arnhem.

Hotel Haarhuis opent nieuwe vleugel

De nieuwe vleugel van Haarhuis beschikt over 36 luxe ruime superior kamers, die allemaal ingericht zijn met een strak design met een knipoog naar de jaren’ 50. Met deze uitbreiding biedt Haarhuis vanaf heden 118 kamers in elke prijsklasse; van budget tot topsegment.

95e verjaardag

De opening van de nieuwe vleugel valt samen met de 95ste verjaardag van het hotel. Het hotel is al jaren een begrip in Arnhem en is vooral zeer geliefd bij zakelijke gasten maar ook bij toeristen. Het hotel heeft dit mede te danken aan de centrale ligging tegenover het Centraal Station, maar ook aan de service en uitgebreide faciliteiten (vergadercentrum, brasserie, bar en fitness) die het hotel haar gasten biedt.

Officiele opening

Op 20 juni 2013 zal de nieuwe vleugel van het hotel officieel en feestelijk worden geopend. Genodigden kunnen tijdens deze opening een kijkje nemen in de nieuwe vleugel. Wat men van de nieuwe kamers kan verwachten zijn luxe ruime kamers om heerlijk in te verblijven met de modernste faciliteiten.

Meer informatie over HAARHUIS, BEST WESTERN HOTEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!