Huis van de Brabantse Kempen organiseert cursus voor startende ondernemers

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Huis van de Brabantse Kempen

Droom je ervan om een bedrijf voor jezelf te beginnen? Of ben je al begonnen maar wil je graag meer handvatten om verder te groeien? In september 2018 start weer een nieuwe cursus voor startende ondernemers of ondernemers met uitbreidingsplannen uit de Brabantse Kempen regio.

Huis van de Brabantse Kempen organiseert cursus voor startende ondernemers

Ondernemerschap staat voor vrijheid, zelfredzaamheid en zelfontplooiing. Maar ondernemen betekent ook risico’s nemen. Uw eigen vakgebied kent u op uw duimpje. Maar ondernemen is toch een vak apart. Heeft u voldoende kennis en vaardigheden in huis om een succesvolle onderneming op te richten? Hoe kom je bijvoorbeeld aan meer klanten?

Brabantse Kempen Onderneemt

Middels de cursus Brabantse Kempen Onderneemt vergroot u uw ondernemerskennis en wordt u geholpen bij het opzetten van een eigen bedrijf. Professionele begeleiders bieden kennis en handvatten aan om van uw ondernemerschap een succes te maken. Er wordt ingegaan op de basiselementen van een ondernemersplan en onderwerpen als marketing, communicatie en social media, verkoop bevorderende technieken, belastingvoordelen voor starters en financiën.

Opbouw van de cursus

De cursus bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Tien praktijkgerichte workshopavonden
  2. Begeleiding door een persoonlijke coach
  3. Netwerkbijeenkomsten

De cursus wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Brabant en de inzet van ervaringsdeskundigen. Hierdoor kan de cursus worden aangeboden voor slechts € 302,50 incl. BTW in totaal. Voorgaande jaren namen al 161 startende ondernemers deel aan de cursus.

Meer informatie en aanmelden

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Willeke van de Pol via wvdpol@brabantsekempen.eu voor meer informatie. Aanmelden voor de cursus kan tot uiterlijk 6 september 2018.

Meer informatie over Huis van De Brabantse Kempen:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!