Huys ter Schelde in de spotlights dankzij Memories

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Huys ter Schelde

Huys ter Schelde, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie in de omgeving van Walcheren. Regelmatig ontvangen eigenaren Jos en Heleen dan ook de meest uiteenlopende gasten. Een congres, symposium, receptie of bedrijfsfeest? Niets is voor hen te gek.

Huys ter Schelde in de spotlights dankzij Memories

Onlangs kwamen er echter wel heel bijzondere gasten over de vloer. Voor een uitzending van het KRO programma Memories doken Jos en Heleen terug in de tijd met oud vakantieganger Rian. 

Het liefdesverhaal van Rian en Thon

Tijdens haar verblijf in de zomer van 2002 leert Rian ober Thon kennen waarna er een korte romance volgt. Wanneer ze jaren later gaat verhuizen treft ze tussen haar spullen een aantal oude ansichtkaarten aan van haar weekendliefde, die inmiddels al jaren in Fankrijk woont. Mooie herinneringen aan Huys ter Schelde dus. Of specifieker, aan de ober van Huys ter Schelde. In Memories worden Rian en Thon met elkaar herenigd. Wat maakte hun band zo speciaal en waarom zijn zij elkaar nooit vergeten? U ziet het in de aflevering die uitgezonden werd op 19 februari jongstleden. 

Over Huys ter Schelde

Huys ter Schelde in Koudekerke is een hotel/partyrestaurant die capaciteit heeft voor gezelschappen van 10 tot zeker 500 personen. Naast de Theaterzaal, die ruimte biedt aan groepen tot 300 personen, beschikt het gebouw over een monumentaal gedeelte, een feestzaal en uiteraard ook een uitstekende keuken. De villa, die werd gebouwd in 1910, is voor bruidsparen bij uitstek geschikt om op sprookjesachtige wijze hun huwelijksfeest te vieren, maar ook op zakelijk gebied biedt Huys ter Schelde vele mogelijkheden. Zo organiseerden wij in 2017 ons eigen RegioinBedrijf Connect op deze uiterst sfeervolle locatie en kiezen ook de plaatselijke afdelingen van de ING, ABN Amro en Rabobank met regelmaat voor Huys ter Schelde bij het organiseren van een bijeenkomst.

Meer informatie over HUYS TER SCHELDE, PARTYRESTAURANT-HOTEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!