Huys ter Schelde in Zeeuwse Koudekerke in de verkoop

  • Toerisme & Recreatie

Na 25 jaar hebben de huidige eigenaren van Huys ter Schelde in het Zeeuwse Koudekerke besloten om ermee te stoppen. Er wordt hard gezocht naar een opvolger die het hotel en de populaire trouwlocatie wil overnemen.

Huys ter Schelde in Zeeuwse Koudekerke in de verkoop

Eigenaren Jos Pluijmers en Heleen Prins vinden het mooi geweest en willen meer tijd om van het leven te genieten. 

Monumentale villa

De prachtige monumentale villa Huys ter Schelde, die werd gebouwd in 1910, is vooral bij bruidsparen geliefd vanwege de sprookjesachtige locatie. Maar ook het bedrijfsleven maakt al jaren dankbaar gebruik van de vele mogelijkheden die het horecabedrijf te bieden heeft. Pluijmers en Prins werden in 1994 de trotse eigenaar van de villa. Sinds die tijd is de villa diverse keren verbouwd en uitgebreid, zonder dat daarbij afbreuk is gedaan aan het karakter van dit monumentale pand.

Vertrouwen

Veel bedrijven uit de regio vertrouwen inmiddels blindelings op de kwaliteiten van Pluijmers en zijn mensen. ‘Als jullie het regelen, dan weten we dat het goedkomt’, zeggen ze dan bij het reserveren. Er wordt dan ook hard gezocht naar een opvolger die dit vertrouwen kan blijven waarmaken. 

Hotelkamers

Voor wie na een feest of bijeenkomst niet direct naar huis wil, biedt Huys ter Schelde ook mogelijkheden om te overnachten. Het bedrijf telt 9 tweepersoonskamers. Deze zijn gevestigd in het Koetshuis, waar vroeger de paarden werden gestald. De hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en ‘s ochtends wordt het ontbijt weer geserveerd in de villa. Dit ontbijt wordt door gastheer Jos Pluijmers zelf verzorgd. Ook daar zal dus een taak weggelegd zijn voor de opvolger. 

Meer informatie over HUYS TER SCHELDE, PARTYRESTAURANT-HOTEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!