Hydrauvision introduceert nieuwe hybride powerpack

HydrauRent, de verhuurdivisie van Hydrauvision, heeft een nieuwe hybride powerpack aan zijn vloot toegevoegd. De HydrauPack 1500E is een compacte elektrisch-hydraulisch aangedreven powerpack met een kleine voetafdruk ten opzichte van het geïnstalleerde hydraulische vermogen.

Hydrauvision introduceert nieuwe hybride powerpack

De HydrauPack 1500E bevat zes keer een combinatie van pomp en motor die de mogelijkheid biedt om het werkelijk benodigde vermogen te regelen door de elektrische motoren in en uit te schakelen. De 6 motor/pomp combinaties zijn verdeeld in 2 afzonderlijke systemen van 3 pompen met eigen koelers en aansluitingen. De totale flow kan worden gecombineerd, maar er kunnen ook 2 afzonderlijke systemen worden aangestuurd, onafhankelijk van elkaar. Het manifold is voorbereid met een dubbele set aansluitingen om gemakkelijk twee aparte systemen tegelijkertijd te laten werken. Een ander voordeel is de mogelijkheid om een ??redundant systeem te hebben als slechts 1 set van 3 pompen wordt gebruikt.

De unit kan worden gekoppeld met verschillende andere eenheden om een ??hogere flow te bereiken. De hydraulische tanks bevatten koppelingsplaten voor het aansluiten van ‘levelling’ slangen waardoor de verbonden units als één powerpack werken. Een andere interessante functie is de geavanceerde integratie van het besturingssysteem met het bestaande systeem van klanten; het is eenvoudig en biedt de mogelijkheid voor gegevensanalyse en optimalisatie van het gebruik van de hydraulische powerpack in combinatie met het systeem van de klant.

Deze powerpack met hoge capaciteit heeft geen uitlaten, dus is er geen rokende diesel aan dek en met minder geluidsproductie een betere en schonere oplossing voor toekomstige projecten met een toenemende vraag naar hydraulisch vermogen.

Kijk voor de complete omschrijving en de huur- en koopmogelijkheden op de website van Hydrauvision

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!