IceKart Rucphen introduceert nieuwe, snellere icekarts

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: IceKart Rucphen

IceKart Rucphen, de enige permanente indoor ijskartbaan in Europa, beschikt sinds 1 oktober jongstleden over gloednieuwe icekarts. Hiervoor is het Leisure bedrijf de samenwerking aangegaan met de marktleider in de kartindustrie: Sodi.

IceKart Rucphen introduceert nieuwe, snellere icekarts

De komst van de nieuwe icekarts zorgt ervoor dat de gasten van IceKart Rucphen meer beleving ervaren en er in de toekomst zelfs spellen gespeeld kunnen worden vanuit de icekarts. Daarnaast kan IceKart Rucphen door de introductie van nieuwe technieken vanuit Sodi in de toekomst nog meer veiligheid bieden.

Meer veiligheid en meer beleving met nieuwe icekarts

De veiligheid heeft bij IceKart Rucphen altijd hoog in het vaandel gestaan. Door de investering in de nieuwe icekarts is er een grote vooruitgang geboekt. Zo kunnen alle icekarts op afstand bediend worden, is er een systeem waarbij er in één oogopslag zichtbaar is waar alle icekarts rijden én wordt de snelheid automatisch aangepast wanneer je de pitstraat inrijdt.  Dit alles zorgt voor meer veiligheid op het circuit van IceKart Rucphen. De icekarts zelf zijn bovendien voorzien van een 4-punts gordel, bredere stoelen, een beter bumpersysteem en een soepelere pedaalversnelling. Door de afwerking met de nieuwste ledverlichting van Sodi hebben de icekarts daarnaast een stoerdere uitstraling gekregen. 

Een uitdagend uitje bij IceKart Rucphen

De beleving staat al sinds de opening in 2011 centraal bij IceKart Rucphen. Als enige permanente indoor ijskartbaan in Europa is het ijskarten een enorm uniek uitje. ‘Dit unieke, innovatieve karakter wordt verder uitgebouwd met de komst van de nieuwe icekarts. Deze zijn voorzien van 4 snelheden. In de toekomst kun je deze vierde snelheid kopen om tijdens één rondje de snelste rondetijd weg te zetten. Dat zorgt natuurlijk voor een leuke strijd tussen collega’s, vrienden en familie’, aldus directeur Nicky Broos.

Meer informatie over SKIDÔME :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!