ICS Groep versterkt marktpositie met overname Schoonmaak Onderneming Nederland BV

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: ICS Groep

Facilitair dienstverlener ICS Groep (ICS) heeft sinds deze maand alle schoonmaakactiviteiten van Schoonmaak Onderneming Nederland BV overgenomen. Een mooi familiebedrijf met 3,1 miljoen omzet en circa 125 medewerkers.

ICS Groep versterkt marktpositie met overname Schoonmaak Onderneming Nederland BV

Schoonmaak Onderneming Nederland BV is met name regionaal actief in het Zuidwesten van Nederland. Met deze overname zetten wij onze groeistrategie door en versterken we onze positie als top 10 speler in de markt.

Het familiebedrijf Schoonmaak Onderneming Nederland BV is opgericht in 1990, door Leo Ruedisueli. Samen met zijn zoon Ronald Ruedisueli vormde hij de directie van de onderneming. Met ICS heeft Schoonmaak Onderneming Nederland BV een gerenommeerde partij gevonden voor de overname. ICS is een top 10 speler in de markt en heeft een landelijk dekking. Schoonmaak Onderneming Nederland BV blijft als zelfstandig bedrijf binnen ICS Groep actief. Dit alles met behoud van het regionale en familiaire karakter. Met deze overgang van onderneming zien beide partijen een goede borging van de bedrijfsactiviteiten en continuïteit voor de klanten en medewerkers.

Groeistrategie

William Vlemmix, directievoorzitter ICS Groep over deze overname: “We zijn trots op de overname van dit familiebedrijf. Een overname die volledig past binnen onze bedrijfsfilosofie en de groeiambities van onze organisatie. Wij heten alle medewerkers van Schoonmaak Onderneming Nederland BV van harte welkom!”

Ronald Ruedisueli, directeur van Schoonmaak Onderneming Nederland BV: “Na dertig jaar hebben wij als familie besloten om te stoppen als aandeelhouders en bestuurders. In ICS Groep hebben we een passende partij gevonden voor onze overname. Net als wij is ICS ook een echt familiebedrijf. We zijn blij voor onze mensen en onze klanten met een professionele partij als ICS.”

Meer informatie over ICS GROEP:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!