ICS Groep zet medewerkers in het zonnetje

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: ICS Groep

Het is vandaag de Dag van de Schoonmaker. Een dag waarop schoonmaakbedrijven hun krachten bundelen om zoveel mogelijk schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. In deze unieke samenwerking zetten de schoonmaakbedrijven collectief de schoonmaakmedewerker op één.

ICS Groep zet medewerkers in het zonnetje

“Wij vinden het belangrijk dat de schoonmaakmedewerker gezien wordt. Schoonmaken is een vak. Schoonmakers zijn trots op hun vak en willen graag kwaliteit leveren. Zeker in deze bijzondere tijd verdient de schoonmaakmedewerker respect en zichtbaarheid”, aldus Bart van der Sluijs, algemeen directeur ICS Groep.

De medewerkers van ICS Groep ontvangen op deze bijzondere dag een leuke attentie op de deurmat. Daarnaast schreef dichter Merel Morre in opdracht van ICS een gedicht voor de schoonmaakmedewerkers. ICS vindt het belangrijk om op deze manier waardering en trots uit te spreken.

Bedankt! Jij maakt het verschil!’

‘Bedankt! Jij maakt het verschil.’ Dat is dit jaar dé boodschap van De Dag van de Schoonmaker. Dag in dag uit staan schoonmaakmedewerkers klaar om een bijdrage te leveren aan een schone en veilige omgeving voor iedereen.

ICS is al ruim 40 jaar een echt familiebedrijf. En een familie zorgt voor elkaar. Van directeur tot aan schoonmaakmedewerk(st)er. “Onze mensen zijn het belangrijkste, zij mogen gezien worden want zij maken het verschil. Elke dag weer. Daar zijn we ontzettend trots op! Daarom verdienen zij het om op deze dag in het zonnetje gezet te worden”, aldus Van der Sluijs.

Meer informatie over ICS GROEP:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!