Iers bedrijf ESP opent Nederlands kantoor op Pivot Park

  • Farma & Zorg
  • Bron: Pivot Park

Enterprise System Partners (ESP) heeft recent haar kantoor op het Pivot Park in Oss betrokken. ESP opereert wereldwijd op het vlak van consultancy en ‘project engineering’.

Iers bedrijf ESP opent Nederlands kantoor op Pivot Park

ESP biedt ondersteuning bij productie-gerelateerde IT-oplossingen voor de life sciences industrie. Het Ierse bedrijf heeft ervoor gekozen om haar kantoor op het Osse Pivot Park te openen vanwege de centrale ligging binnen de Benelux en de nabijheid tot haar klanten.

Innovatieve life sciences community

“Wij bieden specialistische ondersteuning en consultancy diensten exclusief voor productie- en supply chain bedrijven actief binnen de werkvelden biotechnologie, farmacie en medische hulpmiddelen, met Manufacturing Execution Systems (MES) en serialisatie als focus,” vertelt Bart Haerkens, Operations Manager Benelux bij ESP. “Met ons nieuwe kantoor op Pivot Park bieden we onze Nederlandse consultants een werkplek waar zij elkaar kunnen ontmoeten, gebruik maken van de aanwezige infrastructuur en services en de kans hebben deel uit te maken van een innovatieve life sciences community.”

“Kijkend naar ESP haar redenen om het Nederlandse kantoor op Pivot Park te openen toont aan dat we onze rol als spil binnen de life sciences industrie waar maken, vertelt Mirjam Mol, directeur van Pivot Park. “Oss is centraal gelegen tussen de verschillende life sciences clusters in zowel de Benelux als Duitsland, waardoor het een perfecte vestigingsplaats voor bedrijven die internationaal georiënteerd zijn en deel uit willen maken van een life sciences community.”

Meer informatie over Pivot Park:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!