Indoor Skydive Roosendaal biedt eerste windtunnel met VR-bril in Benelux

Indoor Skydive Roosendaal heeft onlangs een nieuwe activiteit aan haar assortiment toegevoegd. Het bedrijf biedt als eerste én enige windtunnel in de Benelux nu ook de mogelijkheid om te indoor skydiven met een VR-bril.

Indoor Skydive Roosendaal biedt eerste windtunnel met VR-bril in Benelux

Door te skydiven met een VR-bril voel je niet alleen hoe het is om uit een vliegtuig te springen, maar zie je het ook echt. Daarmee is indoor skydive VR ongetwijfeld een van de meest bijzondere activiteiten die je kunt beleven dankzij virtual reality.

Het gevoel van een échte skydive

Bij indoor skydive VR zet je een VR-bril op en krijg je zelfs speciale skydive gear aan. Zo voelt het alsof je een echte parachute om hebt. Door de VR-bril lijkt het alsof je in een vliegtuig staat op 3.800 meter hoogte. Op het beeld telt een instructeur af tot de sprong en een instructeur van Indoor Skydive Roosendaal begeleidt je op dat moment de windtunnel in. Door de VR-bril en de wind ervaar je het gevoel van een échte skydive, maar dan indoor. En bonus: bij indoor skydive VR kun je kiezen uit de mooiste wereldbestemmingen. Zo bezoek je Hawaii, Dubai en San Diego op één dag.

Benieuwd naar wat je te wachten staat? Bekijk dan alvast onderstaande video:

Meer informatie over INDOOR SKYDIVE ROOSENDAAL :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!