Infrasector toont veerkracht op InfraTech 2015

  • Bouw
  • Bron: Bouwend Nederland

De organisatie van de vakbeurs InfraTech, die van 21 t/m 23 januari 2015 plaatsvond in Ahoy Rotterdam, heeft bewezen dat het concept van de beurs zich met de branche heeft mee ontwikkeld. De 547 exposanten van InfraTech 2015 trokken in vier dagen tijd 20.318 bezoekers.

Infrasector toont veerkracht op InfraTech 2015

De noodzaak voor de infrasector om vooruitgang te boeken werd vooral de laatste jaren duidelijk. De infrabranche spant zich voortdurend in om te innoveren en zich te ontwikkelen. InfraTech heeft daar op ingespeeld door o.a. Riolering als nieuw beursthema te introduceren. Het Wegdekreflectieplein was nieuw en in ‘WIJ’ werd een enerverend co-creatieprogramma aangeboden dat aansloot op het thema ‘Krachtig Vooruit’. Het enthousiasme waarmee zowel exposanten als bezoekers reageren, persoonlijke ontmoetingen met vakgenoten op de beursvloer en de talloze kennissessies zorgden voor een positieve stimulans.

Slimmere infrastructuur

Melanie Schultz van Haegen, Minister van Infrastructuur en Milieu, zei bij de uitreiking van de InfraTech Innovatieprijs eerder deze week: “De toekomst vraagt niet alleen om méér infrastructuur, maar vooral om slimmere infrastructuur. Laten we werken aan die ambitie. Want alleen dan gaan we Krachtig Vooruit en blijven we wereldwijd koploper met onze infrastructuur.” Na een rondgang over de beurs verklaarde de minister enthousiast: “Deze beurs toont het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van grond- weg- en waterbouw”.

InfraTech 2015 trok in vier dagen tijd 20.318 bezoekers en krijgt van 17 t/m 20 januari 2017 een vervolg in Ahoy Rotterdam.

Meer informatie over BOUWEND NEDERLAND:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!