Inleefreis door Eindhoven laat divers aanbod zien

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Convention Bureau Brabant

Op donderdag 17 november jl. organiseerde Convention Bureau Brabant in samenwerking met haar partners een familiarization trip in de regio Eindhoven.

Zo’n “fam trip”, of in het Nederlands “inleefreis”, is bedoeld voor meeting planners, directie secretaresses en evenementen bureau’s om het beste van Eindhoven te leren kennen in een korte tijd. Zo’n 20 planners schreven zich in voor dit op maat gemaakt programma.

Evoluon en hotels Sandtond en Pullman 

Iedereen werd welkom geheten bij NH Conference Centre Koningshof in Veldhoven gevolgd door een heerlijk verzorgde lunch waarna een bezoek werd gebracht aan aan het Evoluon en de hotels Sandton Eindhoven Centre en Pullman Eindhoven Cocagne.

Er was sprake van topdrukte bij alle locaties waar diverse meetings, beurzen en evenementen plaatsvonden tijdens de bezoeken. Niet alleen leerde de deelnemers de locaties op deze manier meteen in levende lijve kennen maar was er ook ruim de tijd om elkaar te leren kennen en ervaringen te delen.

Eindhoven365

In de avond werd onder het genot van een hapje en drankje door de marketingorganisatie Eindhoven365 een inspirerend verhaal gehouden over de marketing- en evenementenstrategie van de stad Eindhoven voor de diverse doelgroepen. Ondertussen werd het buiten donker en bezochten de deelnemers, als klapper op de vuurpijl, de hoogtepunten van de elfde editie van het Internationaal lichtkunstfestival GLOW.

Deelnemers waren enthousiast en verrast over het diverse aanbod van de regio Eindhoven. 

 

Meer informatie over VisitBrabant Convention Bureau:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!