Innovatienetwerk Health Valley lanceert nieuwe website

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Health Valley

Health Valley heeft deze week een compleet nieuwe site gelanceerd. Het doel: als grootste innovatienetwerk in Life Sciences & Health streeft de organisatie ernaar om ook online de verbindende rol actiever te gaan vervullen.

Innovatienetwerk Health Valley lanceert nieuwe website

De nieuwe site is compleet ingericht om ondernemers, zorgorganisaties, onderwijsinstellingen en overheid samen te brengen. En om hun technologische innovaties en zorgvragen te verbinden. Zo kan Health Valley nog meer voor haar partners en de patiënt betekenen. 

Partner? Check je profiel! 

De bestaande online partnerprofielen zijn in de nieuwe website overgenomen en aangevuld. Een goed moment om die weer even te checken en waar nodig aan te vullen. Kloppen alle contactgegevens, de website en social media? Wil je foto's, filmpjes of aanvullende informatie toevoegen? Of heb je opmerkingen? Stuur dan een mailtje met 'partnerprofiel wijzigen <naam uw organisatie>' met dit wijzigingsformulier op naar J.vanderLinden@health-valley.nl. Binnenkort komt er een partner-inlog, om je gegevens nog eenvoudiger zelf online te beheren.

Over Health Valley

Health Valley is een netwerk dat technologische innovaties in de gezondheidszorg stimuleert. Zo'n 700 kennisinstellingen en bedrijven houden zich in deze regio op een of andere wijze bezig met gezondheidszorg. Binnen Health Valley bundelen universiteiten, zorginstellingen, bedrijven en overheden zich om kennis uit te wisselen en samen innovatieve projecten op te zetten. Deze verbinding van kennis, technologie en business verbetert de gezondheidszorg en geeft de economie een enorme stimulans.

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!