Innovatieontbijt bij Cleantech Center

  • Innovatie & MVO
  • Bron: Cleantech Center

Op woensdag 29 juni organiseert het Cleantech Center weer een innovatieontbijt. Bij dit innovatieontbijt zullen Gerrit Kamphuis en Aart van den Hoorn u meenemen in hun verhaal achter de succesfactor voor de verduurzaming van de techniek.

Innovatieontbijt bij Cleantech Center

Gerrit Kamphuis en Aart van den Hoorn zijn niet alleen ook aandeelhouder van het Pakhuis dat het Cleantech Center faciliteert, maar ook gedreven ondernemers in de verduurzaming van de gebouwde omgeving. Telkens blijkt dat het leidt tot verbetering, minder verspilling en vernieuwing als niet alleen ondernemers maar alle mensen het samen doen. Anders gezegd: Een duurzame samenleving begint natuurlijk bij jezelf en lukt alleen door het sluiten van coalities tussen mensen, initiatiefnemers en ondernemers.

Zorg voor minder bedeelden, door ze mee te laten participeren, is zeker een van de kernwaarden. Beiden waren er van overtuigd om een "Broedplaats" te creëren  en te realiseren op het gebied van effectief innoveren waarvan je zelf ook energie van krijgt. Niet alleen voor nu, maar ook voor de volgende generatie. Dat betekent ook het maken van scherpe keuzes in positionering en activiteiten. Wie kiest, wordt gekozen!

Beiden nemen u mee in de succesfactor van ketensamenwerking voor verduurzaming van de techniek met een toelichting uit de praktijk.

Het innovatieontbijt wordt gehouden van 7:30 tot 9:00 in het Cleantech Center. De kosten voor het ontbijt bedragen €10,- voor communityleden en €15,- voor niet-communityleden. Graag tot ziens op 29 juni!

Meer informatie over Cleantech Center:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!