Inschrijving WCM Summer School geopend

  • Maintenance
  • Bron: World Class Maintenance

Deze zomer organiseert World Class Maintenance voor de vijfde keer de WCM Summer School op het gebied van Maintenance Management & Engineering.

Inschrijving WCM Summer School geopend

De Summer School wordt van 1 augustus tot en met 5 augustus 2016 georganiseerd, in het prestigieuze Kasteel van Breda van de Nederlandse Defensie Academie. Recent afgestudeerde technici kunnen zich vóór 1 juni aan melden voor deelname aan deze bijzondere Summer School. Uit alle aanmeldingen worden de beste kandidaten geselecteerd. World Class Maintenance zoekt deelnemers die minder dan 10 jaar geleden een technische Master of Bachelor opleiding hebben afgerond en die een bijzondere interesse hebben in Maintenance Management & Engineering.

De WCM Summer School 2016 is een vervolg op het succes van de Summer Schools vanaf 2012. Het programma, inmiddels verzorgd door professoren van zeven Nederlandse universiteiten, is afgelopen jaren met veel interesse door meer dan 200 geselecteerde deelnemers gevolgd. Maintenance Management & Engineering is het onderwerp van de vijfdaagse reeks aan workshops, een case study Design for Maintenance, dit jaar in samenwerking met Schiphol, bijbehorend bedrijfsbezoek en een leiderschapstraining.

Multidisciplinair perspectief

De WCM Summer School onderscheidt zich vanwege het unieke multidisciplinaire perspectief op onderhoud, het werken aan een echte case, de begeleiding door top-hoogleraren op dit gebied en de mix van veelbelovende Master- en PhD-studenten en vooral ook young professionals.

De financiële bijdrage voor bedrijfsdeelnemers is € 1.950 excl. BTW (exclusief overnachting). Voor meer informatie over de workshops en deelname kunt u kijken op de website www.wcmsummerschool.org of mailen naar info@wcmsummerschool.org.

Meer informatie over World Class Maintenance:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!