Inschrijvingen zesde WCM Summer School 2017 geopend

  • Maintenance
  • Bron: World Class Maintenance

Deze zomer organiseert World Class Maintenance voor de zesde keer de WCM Summer School op het gebied van Maintenance Management & Engineering. Dit jaar komt een vernieuwd programma aan bod op basis van de nieuwste inzichten in maintenance.

Inschrijvingen zesde WCM Summer School 2017 geopend

Praktisch

De Summer School wordt van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus 2017 georganiseerd in het prestigieuze Koninklijk Instituut voor de Marine in Den Helder. WCM wilt recent afgestudeerde collega’s uit het bedrijfsleven graag uitnodigen zich vóór 1 juni aan te melden voor deelname aan deze bijzondere Summer School. Uit alle aanmeldingen worden de beste kandidaten geselecteerd. WCM zoekt deelnemers die minder dan 10 jaar geleden een technische bachelor- of masteropleiding hebben afgerond en die een bijzondere interesse hebben in Maintenance Management & Engineering.

Vernieuwd programma

Het programma, inmiddels verzorgd door professoren van zeven Nederlandse universiteiten, is dit jaar vernieuwd. Op basis van inzichten uit het onderzoeksrapport Smart Moves for Smart Maintenance zijn onderwerpen zoals big data, human factors, performance based contracting en life cycle costing toegevoegd (lees hier meer over dit onderzoek). Maintenance Management & Engineering is het hoofdonderwerp van de vijfdaagse reeks aan workshops, een case study - dit jaar in samenwerking met het onderhoudsbedrijf van de Nederlandse Marine (DMI - Den Helder) - bijbehorend bedrijfsbezoek en een leiderschapstraining.

Uniek perspectief

De WCM Summer School onderscheidt zich vanwege het unieke multidisciplinaire perspectief op onderhoud, het werken aan een echte case, de begeleiding door top-hoogleraren op dit gebied en de mix van veelbelovende Master- en PhD-studenten en vooral ook young professionals. De contacten die hier gelegd worden, zijn vaak de basis voor een waardevol netwerk.

De financiële bijdrage is voor bedrijfsdeelnemers vanaf € 2.250 (exclusief btw en overnachting). Voor meer informatie over de workshops en deelname, bekijk www.wcmsummerschool.org of naar info@wcmsummerschool.org.

Meer informatie over World Class Maintenance:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!