Inspiratiesessie ‘De prestatieomgeving’ bij de Maaspoort

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Maaspoort Sports & Events

2016 is het jaar van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. De Olympische gedachte: samen met elkaar! Dat staat ook te gebeuren tijdens de inspiratiesessie ‘De prestatieomgeving’ bij de Maaspoort: met elkaar aan de slag.

Inspiratiesessie ‘De prestatieomgeving’ bij de Maaspoort

Leren van de topsport, verbinding maken met elkaar en genieten van de sport. Samen met de Talentenacademie en diverse partners biedt Maaspoort Sports & Events u de mogelijkheid om 5 inspirerende bijeenkomsten te bezoeken.

Presteren onder druk

De eerste inspiratiesessie was op 14 april met als thema ‘Presteren onder druk’. Gastspreker was Maartje Paumen, aanvoerster van het Nederlands vrouwenhockeyteam. Zij deed op advies van de hockeybondscoach tijdelijk een stapje terug, om weer sterker te zijn voor de Spelen”.

De prestatieomgeving

Op vrijdag 3 juni is de tweede sessie met de Nederlandse Handbaldames met als thema ‘De prestatieomgeving’. De handbalsters spelen de volgende dag bij Maaspoort Sports & Events tegen Oostenrijk: de laatste EK-kwalificatiewedstrijd voordat ze naar de Olympische Spelen gaan. Tijdens deze sessie gaan we in op, hoe je als ‘kleine sport’ in Nederland kunt groeien tot het tweede team van de wereld. Maar ook welke veranderingen dat met zich meebrengt.

Inschrijven voor deze bijeenkomst kan door een mail te sturen naar mse@s-hertogenbosch.nl o.v.v. Handbalsessie. De kosten bedragen 60 euro per deelnemer en is inclusief sessie, lunch en een netwerkbijeenkomst na afloop.

Meer informatie over MAASPOORT SPORT & EVENTS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!