Inspirerende ontbijtsessie voor werkgevers

  • Arbeidsmarkt

Op dinsdag 11 februari organiseert het WSP Noordoost-Brabant voor de 2e keer op rij een ontbijtsessie en netwerkbijeenkomst voor werkgevers uit de regio. Het thema van deze ochtend is ‘Binden & Boeien’.

Inspirerende ontbijtsessie voor werkgevers

Werkgevers worden tijdens de sessie bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Spreker Arjen Banach is expert op het gebied van werkgeluk en duurzame inzetbaarheid. Met zijn tomeloze energie en humor weet hij bezoekers op een interactieve manier te inspireren. Bovendien geeft hij praktische tips waar werkgevers direct mee aan de slag kunnen. Ook de Candidate Experience – de totale ervaring die een sollicitant opdoet tijdens een werving- en selectieprocedure - komt aan bod.

Het WSP Noordoost-Brabant verwacht zo’n 175 bezoekers. Bij aanvang staat er een ontbijtbuffet klaar voor de gasten, zodat ze daarna goed van start kunnen gaan met dit aanprekende onderwerp. Iedere werkgever uit de regio Noordoost-Brabant is welkom.

Aanmelden

Deelname aan het WSP Event is gratis. Werkgevers kunnen zich aanmelden via wspnob.nl/aanmelden. U bent van harte welkom op 11 februari van 7:30 tot 10:30 uur op de Raadhuislaan 2 in Oss (locatie: de Raadzaal van Gemeente Oss).

WSP Noordoost-Brabant

Het Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant (WSP NOB) is de schakel tussen werkgevers en werknemers. Ze ondersteunen werkgevers kosteloos bij hun zoektocht naar goed personeel. Het WSP Noordoost-Brabant levert kandidaten aan, ondersteunt bij het praktisch opleiden en draagt zo bij aan een duurzame oplossing voor het personeelstekort. De kandidaten zijn gemotiveerd en worden, indien nodig, begeleid door een jobcoach vanuit het WSP. De accountmanagers van het WSP Noordoost-Brabant adviseren en informeren de werkgevers over sociaal ondernemen en over voor hen relevante subsidies en regelingen.

Meer informatie over WerkgeversServicepunt Noordoost-Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!