Integrale wintersportbeleving bij open dagen van Skidôme

  • Toerisme & Recreatie

In het weekend van 1 en 2 oktober is Rucphen de plek waar iedere fervent en aankomend wintersporter moet zijn. Skidôme viert dan de start van een nieuw wintersportseizoen tijdens de Skidôme Open Dagen.

Integrale wintersportbeleving bij open dagen van Skidôme

Bezoekers worden uitgenodigd om tal van gratis activiteiten op de piste te ondernemen en kennis te maken met al het nieuws wat Skidôme het komende wintersportseizoen te bieden heeft.

Integrale wintersportbeleving

Met het vertrouwde en deels vernieuwde les- en trainingsaanbod gaat Skidôme het nieuwe winterseizoen in, waarbij een integrale wintersportbeleving de missie is. Dat blijkt onder andere uit de komst van een eigen wintersportspeciaalzaak en het aanbieden van Skidôme reizen.

“We willen de gast een totaalconcept aanbieden, waarbij alle facetten van de wintersportbeleving worden gedekt en ondersteund. Al ruim 34 jaar is onze skischool de locatie om je voorbereidingen te treffen voor de wintersportvakantie. Het voorwerk reikt echter verder dan het nemen van lessen alleen. Dankzij de winkel en de wintersportreizen kunnen we ook deskundig adviseren over wintersportmaterialen en een geschikte vakantiebestemming”, aldus Nicky Broos, algemeen directeur.

Voordelig van de sport genieten

Voor wintersporters die straks goed voorbereid richting de bergen willen vertrekken, is dit het moment om een cursus, training of abonnement te boeken. Tijdens de Open Dagen profiteert men namelijk van exclusieve kortingsacties. Op de dag zelf kunnen bezoekers tegen een speciaal tarief de piste op om daar deel te nemen aan onder andere gratis proeflessen, trainingen en clinics voor zowel de beginnende als de meer ervaren wintersporter.

Meer winterse beleving

De activiteiten op de piste worden aangevuld met de welbekende wintersportbeurs, waar diverse externe partijen de nieuwste wintersportartikelen presenteren. In Rucphen is er bovendien een tweedehandsbeurs waar extra voordelig kleding en materiaal geshopt kan worden. Bij IceKart Rucphen kan men zondag 2 oktober voordelig deelnemen aan een wedstrijd op de ijskartbaan.

Het programma tijdens de open dagen start om 10:00 uur en eindigt om 17:30 uur. In het weekend van 8 en 9 oktober verplaatsen de festiviteiten zich naar Skidôme Terneuzen.

Meer informatie over SNOWWORLD (voorheen SKIDÔME):

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!