Internationale skydive top voert strijd tijdens de ISR Grand Prix

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Indoor Skydive Roosendaal

Op zaterdag 25 november gaat de internationale indoor skydive top de strijd aan tijdens de ISR Grand Prix. Aan deze achtste editie van het Nederlands Kampioenschap indoor skydiven nemen maar liefst 51 teams, afkomstig uit 9 verschillende landen deel.

Internationale skydive top voert strijd tijdens de ISR Grand Prix

De ISR Grand Prix is inmiddels uitgegroeid tot het grootste internationale skydive event van de Benelux. Tijdens de wedstrijd wordt er gevlogen in de discipline Formation Skydiving (FS4). Hierbij vliegt een team van 4 personen zoveel mogelijk figuren binnen een bepaalde tijd. Er kan deelgenomen worden aan alle vier de categorieën binnen het FS4 skydiven: AAA-AA-A en Rookie, als erkend Nederlands Kampioenschap. Alleen de Nederlandse teams maken kans op de titel Nederlands Kampioen indoor skydiven. De teams afkomstig uit andere landen maken kans op de titel ISR Grand Prix 2017.

Een unieke competitie

In 2010 besloot Indoor Skydive Roosendaal met de komst van de ISR Grand Prix een wedstrijd te bieden die niet alleen voor de hoogste klasse, maar ook voor Rookie teams toegankelijk is. Na zeven edities is de ISR GP inmiddels uitgegroeid tot het grootste internationale skydive event van de Benelux. De vlotte organisatie, huiselijke sfeer, passie voor de sport en verschillende niveaus maken het een unieke wedstrijd.

Toegang tot het event 

Wie een kijkje wil nemen bij de ISR Grand Prix is op zaterdag 25 november van harte welkom bij Indoor Skydive Roosendaal. Tijdens het event is de toegang gratis. De aftrap van de wedstrijd is om 9.30 uur. De prijsuitreiking is om 20.00 uur, gevolgd door een feestje in restaurant Bravo24.

Meer informatie over INDOOR SKYDIVE ROOSENDAAL :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!