IT-bedrijf Luminis wint FD Gazellen Award

  • Technologie
  • Bron: Luminis

Softwaretechnologiebedrijf Luminis is de winnaar van de ondernemersprijs FD Gazellen 2018 en behoort daarmee tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dat meldt het Financieele Dagblad, initiatiefnemer van FD Gazellen.

IT-bedrijf Luminis wint FD Gazellen Award

De ondernemersprijs staat in het teken van succesvolle snelgroeiende ondernemingen en daar behoort Luminis zeker toe. In de afgelopen drie jaar heeft het bedrijf niet alleen bewezen dat het financieel gezond is en beschikt over innovatief ondernemerschap, maar ook dat Luminis in staat is om bovengemiddelde groei te laten zien.

Innoveren met softwaretechnologie

“Dit is een prijs waar alle collega’s van Luminis trots op mogen zijn. We helpen onze klanten en partners al jaren om te innoveren met behulp van softwaretechnologie. Nu komt daar ook erkenning voor vanuit de bedrijfsmatige kant. In de toekomst zal nog meer blijken dat innovatie samen met klanten zal leiden tot inhoudelijk en financieel goede resultaten.” vertelt Laurens Miedema, CFO van Luminis.

FD Gazellen Awards 2018

De FD Gazellen Awards worden dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid en die het laatste jaar winstgevend afsluiten. Sinds dit jaar telt niet alleen de omzetgroei mee, maar ook de groei van werknemers en de winstgevendheid van de snelgroeiende organisaties. Met deze drie indicatoren krijgt de prijs een meer gebalanceerde basis. Op 13 november 2018 neemt Luminis de FD Gazellen award van het Financieele Dagblad in ontvangst.

Luminis houdt samenwerking toegankelijk

Luminis ontwikkelt innovatieve IT-oplossingen voor het bedrijfsleven en de overheid vanuit diverse kleine vestigingen verdeeld over Nederland. Zo zorgt Luminis voor een toegankelijke samenwerking met haar klanten. Met de combinatie van consultancy services en Cloud-gebaseerde producten biedt het bedrijf daarnaast oplossingen die optimaal gebruikmaken van de Cloud, IoT en big data.

Meer informatie over LUMINIS EINDHOVEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!